Pretraga
Pretraga

€ 0 to € 500,000

Još opcija pretrage
pronašli smo 0 rezultata

OTKRIJTE TRŽIŠTE CRNE GORE

Gradovi na crnogorskom primorju sigurno će vas zavesti svojim šarmom, raznolikošću i mediteranskim vazduhom. U Kotorskom zalivu, Tivat je prelijep, miran grad sa ključnim projektom Porto Montenegro, Kotor je zaštićen UNESCO-om u sklopu svjetske kulturne baštine, a najzapadniji grad na obali – Herceg Novi je neodoljivi turistički grad, pokriven zelenilom, cvijećem, stepenicama i lijepe istorijske strukture. Bar je grad bogat istorijskim spomenicima, sa modernim gradskim centrom, lukom, marinom i hotelima. Ulcinj, koji je nekada bio piratski grad, danas predstavlja turistički raj. Budva predstavlja turističku metropolu Crne Gore, koja pokriva područje od Buljarice, preko Petrovca i Sv. Stefana, sve do plaže Jaz. Svaki grad priča svoju priču.

Investicione nekretnine

Are you looking for income generating commercial properties?
0 Nekretnina

Stambeno

0 Nekretnina

Razvojne nekretnine

Are you looking for return on your development project?
0 Nekretnina

Aukcije

Acquire properties for unbeatable prices
0 Nekretnina

NAJNOVIJE NEKRETNINE

Detaljni opis nekrentine omogućuje dobar izbor. Prije obilaska možemo obezbjediti dodatne informacije, kao i slike visoke rezolucije. Time možete izbjeći nepotrebne obilaske.

Ako odlučite za kupovinu nekretnina, naša sveobuhvatna mreža vam stoji na raspolaganju za kompletiranje transakcije. Radimo zajedno sa iskusnim konsultantima, procjeniteljima, inženjerima i pravnicima. Oni će vam pomoći sa svim potrebnim dokumentima; biće na raspolaganju od provjere dokumentacije u pogledu imovine do prenosa novca i prevazilaženja različitih sitnih prepravki.

There are no properties listed on this page at this moment. Please try again later.

Compare Listings