Your search results

O kompaniji

Adriatic Appraisal je međunarodna konsultantska kompanija, specijalizovana za jugoistočnu Evropu (SEE). Nudimo širok spektar inovativnih profesionalnih usluga u oblasti nekretnina, uz naše lokalne timove i internacionalno znanje. 

Naš tim

Trenutno imamo 12 zaposlenih i 17 konsultanata u našim kancelarijama u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Rumuniji (Kluž-Napoka), Srbiji i Sloveniji, sa našim glavnim sjedištem u Podgorici, Crnoj Gori. 

Naši timovi pažljivo odabranih stručnjaka za nekretnine, sa inženjerskim i ekonomskim znanjem i iskustvom u prodaji, posjeduju lokalno, terensko znanje, a čine ih i međunarodni članovi Kraljevskog instituta ovlašćenih procjenitelja (Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS)).  

Naše usluge

Mi smo eksperti u oblasti procjene nekretnina, istraživanja tržišta, građevinskog nadzora, a pružamo usluge investicionog savjetovanja za banke, domaće i strane investiture, razvojne projekte, vlasnike nekretnina i korporacije.  

Samo u prethodnoj godini smo bili na usluzi našim klijentima za preko 500 poslova, sa oko 400 miliona vrijednom imovinom ; redovno poslujemo sa više od 20 klijenata i još nekoliko na pojedinačnim poslovima.  

Naši klijenti

 
 

Compare Listings